Om oss


Aktør Prosjektering AS

er et arkitekt-, plan- og prosjekteringskontor på Finnsnes, byen i Midt-Troms. Vi tilbyr prosjektering av alt fra tilbygg og ombygging, småhytter til større boligkompleks, næringsbygg eller offentlige bygg, samt tilhørende byggesøknader. I tillegg til det har vi solid kompetanse og erfaring innenfor plan- og reguleringsarbeid. 

Følg oss på Facebook

Organisasjon

Aktør Prosjektering AS er et datterselskap av Aktør Holding AS.

Vi er medlem av bransjeorganisasjonen Arkitektbedriftene i Norge og Norske Arkitekters Landsforbund NAL.

Filosofi

For oss handler god arkitektur om å skape bygg og omgivelser som har gode kvaliteter både funksjonelt og estetisk. Arkitekturen skal reflektere prosjektets premisser, som for oss alltid består av en kombinasjon av kundens ønsker og behov, landskap og bygde omgivelser, myndighetskrav og stedsforståelse.

Om oss (bilde)


 

Tjenester


Arkitektur

Arkitekturen skal reflektere prosjektets premisser, som for oss alltid består av en kombinasjon av kundens ønsker og behov, landskap og bygde omgivelser, myndighetskrav og stedsforståelse.

Plan og landskap

Med vår kompetanse innen plan- og reguleringsarbeid kan vi bidra i utviklingsarbeid av områder og utarbeide detaljreguleringer, kommuneplanens arealdel og kommunale sentrumsplaner ihht PBL.

Byggeteknikk

Tilgjengelig fra desember 2017

Byggesøknad

SØK er bindeleddet mellom kommunen og alle aktørene som har ansvar i byggeprosjektet/tiltaket, samt tiltakshaver. På vegne av kunden skaffer vi tillatelse fra myndighetene til å bygge prosjektet.

Prosjekteringsledelse

Tilgjengelig fra desember 2017

Sentralt godkjent for

Ansvarlig søker TKL2

PRO Arkitektur TKL2

PRO Veg-, utearealer og landskapsutforming TKL2

PRO Oppmålingsteknisk prosjektering TKL2

PRO Brannkonsept TKL2

PRO Konstruksjonssikkerhet TKL2

PRO Bygningsfysikk TKL2

Lydforhold og vibrasjoner TKL2

 

Prosjekter


 

Aktuelt

Kunngjøringer


Ledig stilling! Arkitekt/Arealplanlegger

 Er du arkitekt eller arealplanlegger og vil løfte oss videre? Med mange nye prosjekter i startfasen, søker vi en ny medarbeider som ønsker utfordringer og utviklingsmuligheter. Aktør Prosjektering AS kan…
Les mer...

Oppstart av planarbeid for «Nye Seljestad» på Finnsnes i Lenvik kommune

Aktør Prosjektering AS gir med dette i samsvar med § 12-8 i plan- og bygningsloven melding om at det startes opp med utarbeiding av privat forslag til detaljreguleringsplan for «NYE…
Les mer...

Oppstart av planarbeid for "Risøynes" i Tranøy kommune

Aktør Prosjektering AS gir med dette i samsvar med § 12-8 i plan- og bygningsloven melding om at det startes arbeidet med utarbeiding av privat forslag til reguleringsplan for RISØYNES…
Les mer...

Besøk for oppdaterte nyheter

 

Kontakt


Kontakt oss

Vet du nøyaktig hva du vil ha? Eller er du en av dem som ikke aner hvor du skal starte? Vi viser vei. Kom innom for en prat, ring oss eller send oss en e-post.

Kontaktinformasjon

Storgate 46, 9300 Finnsnes

(0047) 902 94 327

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foretaksinformasjon

Aktør Prosjektering AS

Org.nr: 919 419 776

Faktura adresse: Storgata 46, 9300 Finnsnes

 

Inga Tamosaityte

Daglig leder/ Arkitekt MNAL

936 83 986

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Monica Beate Storø Schultz

Ingeniør/Plankonsulent

920 67 288

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.